Dragi părinți,

✌🏼Am bucuria să vă adresez invitația de a participa, alături de mine și de colega mea, psihoterapeut și logoped, Monica Mereuță, la un workshop cu o temă în concordanță cu perioada anului și cu vacanța☀️: 🛝”Rolul jocului în dezvoltarea optimă a copilului”👨‍👩‍👧‍👦.

Rezervă un loc la atelier aici 👉🏼  https://sapteanideacasa.ro/contact/

🕔 Pe durata workshop-ului, vom discuta despre beneficiile, pe termen lung, pe care le obține copilul atunci când se joacă și despre cum vă puteți juca cu copilul, în funcție de etapele de dezvoltare pe care acesta le parcurge.

🛝 Jocul este modalitatea preferată de interacțiune a copiilor și o oportunitate minunată de a vă cunoaște mai bine copilul și de a îl susține să însușească abilități noi, în mod autentic. Când părintele decide să se joace cu copilul, adaptat nivelului acestuia, ambii vor avea de câștigat.

✅ În cadrul workshop-ului, vom împărtăși informații despre darurile minunate pe care le aduce jocul în viața copilul și vom răspunde întrebărilor voastre. Întâlnirea se va desfășura online, pe Zoom: duminică, 15 octombrie 2023, ora: 10:00.

📝Pentru detalii și înscrieri mă puteți contacta și pe WhatsApp:

👉🏻Psiholog Luciana Constantinescu, 📱0727 831 323