Căi pentru a fi fericiți

Atunci când decizi ce vei face cu ziua ta nu uita: COPILUL tău TE PRIVEȘTE și ÎNVĂȚĂ cum să fie fericit

Mă uit pe stradă și văd atât de des oameni furioși, triști. Nu-i ușor să fii fericit. Ne-am învățat cu încrâncenarea. În societatea de azi lipsa timpului liber a devenit o măsură a succesului.

Părintele trebuie să fie conștient că orice trăiește el, trăiește și copilul lui. Copiii ne iubesc atât de mult și ne simt perfect. De cele mai multe ori comportamentul copilului este un barometru perfect al stării de bine a celui care are grijă de el.

Copiii ne iubesc atât de mult că ajung să fie oglinzi ale noastre. Ajung să lupte și să țipe pentru a ne obține atenția, pentru a ne ține aproape îmbolnăvindu-se.

Nu-i ușor să faci slalom printre atâtea îndatoriri și așteptări. Suntem competitivi. Ni se cere perfecțiunea. Privim prea des către ce au alții și prea puțin către ceea ce ne face fericiți.

Când devine prea greu cred că este timpul să ne închidem telefoanele și să ne ascultăm nevoile. Copiii au nevoie de părinți fericiți, întregi. Mai puțin contează succesul material dacă echilibrul nostru emoțional este afectat de oboseală, stres, frustrări.

Descarcă vizualul Căi pentru a fi fericiți

Căi pentru a fi fericiți

Sursă: www.SapteAniDeAcasa.ro

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.