Este extem de important să avem grijă de starea noastră de bine de Sărbători. De ce? Pentru că, dacă suntem alergați, presați de timp, cu prea multe lucruri de făcut, nu vom putea să ne simțim bine, să ne bucurăm.

Ceea ce nu regăsim în interior, nu vom putea să oferim celor din jurul nostru!

De aceea, este benefic pentru părinți să îți ia timp să aibă grijă de ei! Sărbătorile pot fi magice, dar nu pot fi perfecte. Atunci când dăm drumul idealizării, facem loc bucuriei și recunoștinnței pentru ceea ce avem deja în viața nostră și devenim atenți la cum să obținem mai multă mult în plan interior.

Copiii noștri învață de la noi! Ne dorim să înțeleagă că Sărbătorile sunt despre a fi bine, liniștit, recunoscător și bucuros și mai puțin despre alergătură, stres, oboseală și bugete ruinate!

Ceea ce cu siguranță își vor aminti este liniștea din casă, bucuria de a fi împreună în vacanțe, felul cum avem gijă de ei și de noi și de cei dragi!

Cei mici învață observându-ne. Ne admiră și își doresc să fie ca noi și să facă ce facem noi. Stă în puterea noastră să le facem cel mai frumos cadou de Sărbători – puterea de a avea grijă de ei, de starea lor de bine și ablitatea de a oferi din prea plinul lor interior celor dragi!

Descarcă și printează imaginile A4 prin clic pe link sau pe imagine

https://sapteanideacasa.ro/wp-content/uploads/2023/12/Sarbatori-linistite.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.