Descarcă E-book-ul cu poezii amuzante pentru copii ”Mara și orașul minunat”

Puteți descărca gratuit e-book-ul Mara si orasul minunat.

Cărticică este scrisă cu și din dragoste pentru copii. Cred că cei mici se vor amuza citind despre preocupările Marei. Sunt 6 poezii haioase și simple despre activități zilnice ca: desenat, iarna la zăpadă, cursuri de dans, gătit, mers la circ și desigur joacă zilnică.

Acum o lună, fetița mea a remarcat un personaj dintr-o carte cu numele Mara, la fel ca al ei. – Nu sunt eu! Nu despre mine vorbește pentru că eu nu fac așa. Tu poți face o carte despre mine? m-a întrebat ea. Și am făcut. I-am citit-o. I-a plăcut. Sper să vă placă și vouă.

M-ar bucura, dacă v-a plăcut, să o recomandați mai departe și altor mămici dând share paginii web 7 ani de acasă ——www.sapteanideacasa.ro sau paginii de FACEBOOK.

Sursa carte: www.SapteAniDeAcasa.ro

 

Coperta

Cuprins

Poezie - Ursuletul care stie sa numere
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acord de abonare la Newsletter: În conformitate cu noile reglementări privind Protecția Datelor (GDPR), avem nevoie de acordul tău pentru a îți putea trimite în continuare articole noi și notificări utile.
Primește pe e-mail noutăți
Datele furnizate sunt confidențiale și nu vor fi furnizate către terți. Informații suplimentare vei găsi pe site la Termeni și condiții, în Politica de Confidențialitate, în Protecția datelor personale și în Politica Cookies.