Descarcă Povestea celor două pisici negre din casuța de jucărie este amuzantă pentru piticii (și mămicile) amatori de joaca cu piese Lego.

Este chiar unul dintre jocurile pe care le pune în scenă Mara destul de des. Se poate imprima și citi împreună cu cei mici.

Suntem mari amatori de Lego pentru că e o jucărie versatilă, educațională, sigură și foarte rezistentă: numărăm, construim, facem jocuri de rol. Este foarte folosit. Mara se întoarce cu plăcere la el oricând. Îl avem de la 1 an și jumătate și se joacă intens cu el și acum la aproape 5 ani. Este ideal pentru dezvoltarea motricității și apoi pentru jocuri care dezvoltă imaginația copilului.

Avem Lego Duplo

Cu Lego construiește diverse scenarii, își așează personajele cum dorește. E o joacă independentă și care îi pune imaginația și dexteritatea la treabă.

Mai jos am pus poze cu dulapul alocat pieselor Lego. Mara le organizează în funcție de preferințe.

1

5

IMG_5437LOW

IMG_5432LOW

Sursă foto: www.SapteAniDeAcasa.ro

 

 

(P) Faptul că ai citit acest material publicitar reprezintă sprijinul pe care ni-l oferi pentru acoperirea costurilor pentru menținerea activă a acestei pagini web și pentru efortul/timpul dedicat în a îți oferi, cu drag și pasiune, și alte informații pe care sper că le găsești utile. Îți mulțumesc!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.