Poveste despre iubirea unei fetițe – Descarcă și imprimă povestea

Vă propun o poveste pentru mame și copii, un experiment de inteligență emoțională, de verbalizare a sentimentelor. Imprimați PDF poveste-2 și citiți împreună cu cel mic. Personalizați povestea – dacă aveți un băiat intitulați lectura: Poveste despre iubirea unui băiețel. Eu am făcut experimentul ăsta cu Mara. Am vrut să o emoționez. Povestea în sine am vrut să aibă o doză de seriozitate și una de surpriză la final. La început Mara m-a ascultat destul de atentă dar mai curioasă de flamingo. Ultima frază (fetița/băiețelul a crescut) i-a atras atenția, s-a hlizit la comparația cu un pisoi/pisică.

După întrebarea: Cine e fetița asta? am făcut o scurtă pauză apoi i-am citit finalul. Mi-a dat un pup abrupt și s-a aruncat cu capul în pernă. Reușisem să îi ating inima.

M-ar bucura să primesc opiniile voastre dacă ați citit povestea cu cei mici.

Sursă: www.SapteAniDeAcasa.ro

poveste-1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acord de abonare la Newsletter: În conformitate cu noile reglementări privind Protecția Datelor (GDPR), avem nevoie de acordul tău pentru a îți putea trimite în continuare articole noi și notificări utile.
Primește pe e-mail noutăți
Datele furnizate sunt confidențiale și nu vor fi furnizate către terți. Informații suplimentare vei găsi pe site la Termeni și condiții, în Politica de Confidențialitate, în Protecția datelor personale și în Politica Cookies.