Despre mine

Bună! Sunt Luciana Constantinescu și vreau să îți spun, în câteva cuvinte, povestea acestei pagini web. Povestea mea se întrepătrunde cu cea a paginii, este despre drag de oameni, despre autocunoaștere, traumă și recuperare, despre drumul către a deveni un părinte conștient și un psiholog care dorește să ofere suportul care i-ar fi fost atât de benefic în propria copilărie, dar care a venit ca o gură de aer la maturitate. Este despre regăsirea stării de bine.

Din 2013, sunt mama unei fetițe minunate, energice și foarte curioase. Împreună cu ea am învățat să mă bucur de prezent și să îmi folosesc abilitățile pentru a crea momente memorabile.

Ca psiholog sunt pregătită și onorată să pot însoți copiii și părinții și să îi pot sprijini în procesul de dezvoltare și vindecare.

De ce acest site? Deoarece cred cu tărie că educația și iubirea înseamnă respect, blândețe și baze sănătoase pentru viitor. Acest site oferă resurse informative și suport în călătoria minunată și complicată a dezvoltării unei relații frumoase cu copiii noștri.

Ca mamă, a trebuit să învăț să mă descarc de stres, de task-urile inutile, de frici și să optimizez la maxim rutina zilnică.

Ca psiholog, am învățat că drumul către autocunoaștere și vindecare este unul deosebit de important pentru părinți și cât și pentru copii.

Scriu despre parentaj conștient, despre a găsi relaxarea de a fi părinte, despre beneficiile unei relații părinte-copil bazate pe respect, despre schimbarea de perspectivă de la control către conectare.

Privindu-ne copiii învățăm despre ei, despre ce îi bucură, despre modul lor preferat de învățare, învățăm și înțelegem despre noi, despre cum îi putem aborda cu succes.

Toți copii sunt frumoși, sensibili, liberi, iubitori!

Vă invit sa ne bucuram împreună cu copiii noștri!