Despre noi

Bună! Sunt Luciana și vreau să îți spun, în câteva cuvinte, povestea acestui site și a lucrurilor despre care scriu cu bucurie și încredere.

Din august 2013, sunt mama unei fetițe minunate, energice și foarte curioase. Împreună cu ea am învățat să mă bucur de prezent și să îmi folosesc abilitățile pentru a crea momente memorabile și educative.

De ce acest blog? Deoarece cred cu tărie că educația și iubirea înseamnă respect, blândețe și baze sănătoase pentru viitor, pentru că timpul ar trebui măsurat în zâmbete, nu în ore, iar clipa aia de fericire face restul clipelor doar un scop. Ca mamă, a trebuit să învăț să mă descarc de stres, de task-urile inutile, de frici și să optimizez la maxim rutina zilnică.

Scriu despre noi, despre iubire, despre cum am găsit relaxarea de a fi părinte, despre beneficiile unei relații părinte-copil bazate pe respect, despre schimbarea de perspectivă de la control către conectare.

Privindu-ne copiii învățăm despre ei, despre ce îi bucură, despre modul lor preferat de învățare, învățăm și înțelegem despre noi, despre cum îi putem aborda cu succes.

Toți copii sunt frumoși, sensibili, liberi, iubitori și iubiți, RESTUL depinde de noi, părinții lor, și de modul în care îi învățăm să își însușească ce e mai frumos din jur.

Vă invit sa ne bucuram împreună cu copiii noștri!

Acord de abonare la Newsletter: În conformitate cu noile reglementări privind Protecția Datelor (GDPR), avem nevoie de acordul tău pentru a îți putea trimite în continuare articole noi și notificări utile.
Primește pe e-mail noutăți
Datele furnizate sunt confidențiale și nu vor fi furnizate către terți. Informații suplimentare vei găsi pe site la Termeni și condiții, în Politica de Confidențialitate, în Protecția datelor personale și în Politica Cookies.