Cum înseninăm ziua copilului?

Cum înseninăm ziua copilului?

Copiii au și ei momente de indispoziție, eșecuri, fac greșeli, se frustrează. Cum putem proceda atunci când cel mic este morocănos sau trist?

Ce ne face să ne simțim bine? Cu toții știm cât de mult ne poate schimba dispoziția un mic gest binevoitor. El are cu atât mai multă valoare cu cât vine din partea cuiva pe care îl iubim.

Atunci când se simt triști, enervați sau descurajați copiii au nevoie să simtă iubirea și atenția celor dragi. Este minunat cum câteva gesturi frumoase pot fi cheia pentru a zi reușită și pentru o viață frumoasă. Zi de zi copiii învață de la noi ce este optimismul.

Descarcă Infografic Cum înseninăm ziua copilului ?

Sursă: www.SapteAniDeAcasa.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acord de abonare la Newsletter: În conformitate cu noile reglementări privind Protecția Datelor (GDPR), avem nevoie de acordul tău pentru a îți putea trimite în continuare articole noi și notificări utile.
Primește pe e-mail noutăți
Datele furnizate sunt confidențiale și nu vor fi furnizate către terți. Informații suplimentare vei găsi pe site la Termeni și condiții, în Politica de Confidențialitate, în Protecția datelor personale și în Politica Cookies.