Setup pentru #HomeSchooling ( Infografic)

Cum faceți lecțiile cu copiii în perioada aceasta? Vă ajută școala? Cât din activitate ați mutat online?

Cum ne-am organizat pentru #Homeschooling? ( Descarcă Setup pentru homeschooling )

  • Am organizat biroul

cu toate materialele necesare pentru scris la lumină naturală.

  • Am căutat surse pentru învățarea de acasă. Școala noastră ține legătura cu copiii/părinții via Google Classroom. 

Suntem norocoși că primim aceste materiale, structurat, de la învățătoare. În prima săptămână, fără ghidare a fost mai greu neștiind care sunt temele de abordat. Ne trimite materiale pe care trebuie să le parcurgă săptămânal copiii. O altă sursă foarte utilă nouă este Twinkl 

  • Am făcut un setup pentru învățarea online

Am scos de la naftalina laptopul meu vechi care chiar mai funcționează 🤣, am comandat online un mouse pentru copilul din posesie și un set de abțibilduri cu balerine pentru a îți personaliza laptop-ul și mouse-ul. Au multe modele drăguțe la Daco. De-a lungul timpului am personalizat cutii de sandwich și sticle de apă pentru la școală.

  • Am făcut copilului un crash course pentru folosi laptopu-ul.

Pe aceasta cale m-am vindecat și de fobia de a lăsa copilul la calculator 😋.

  • Am descărcat din Google Classroom materialele în folders cu denumirea fiecărei materii (conform Orarului de la școală) .

Am scris aici cum și când încadrăm în programul zilei orele de școală.

  • Zilnic, citim orarul și dăm print fișelor de lucru.

Prezentările, videoclipurile le vedem /citim la laptop conform indicațiilor de parcurgere a unității de învățare. Noroc ca avem în casă o imprimantă foarte bună și economică. V-o recomand. O avem de 4 ani. Se reîncarcă ușor cartușele și se poate printa foarte mult cu ea și calitativ. Cerneala pentru reîncărcarea cartușelor nu este scumpă și ajunge mult timp. Noi am reîncărcat prima oară acum de 4 ani. O foloseam destul de des și înainte pentru Mara și pentru biroul meu de acasă.

Eu mă instalez cu laptopul lângă ea în camera pentru a o putea ajuta în caz că nu înțelege enunțurile. Altfel, lucrăm ca la școală, citește enunț, rezolvă fișele în ordinea pregătită de mine și apoi are pauză, timp în care eu verific ce a lucrat și îi explic unde a greșit.

  • Urmărim pe ceas și încercăm să menținem programul de lucru/pauze.

Fac asta pentru a forma o rutină care ne permite și nouă, părinților să lucrăm de acasă și copilului să acumuleze informații într-un mod structurat.

Abțibilduri Lipește și zâmbește Daco

Sursa emag: Abțibilduri Lipește și zâmbește Daco
Sursa emag: Abțibilduri Lipește și zâmbește Daco. Descriere: Fie ca vrei sa iti personalizezi obiectele preferate sau doar sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai creativ, poti alege din multitudinea de seturi DACOart pe care ti le punem la dispozitie. Incearca seturile de abtibilduri Lipeste si zambeste ideale pentru decorarea proiectelor de craft precum si a felicitarilor, etichetelor, cutii de picnic sau chiar biciclete, oferindu-le astfel un aspect unic! 1 coala model: fluturi 27 abtibilduri de diferite modele si marimi pentru a se potrivi spiritului creativ si nevoilor fiecaruia dintre noi *colectioneaza toate modelele de abtibilduri DACOart si combina-le cu alte accesorii!

 

Mouse Logitech

Sursa Emag Mouse Logitech M185, USB, Swift Grey Nano receptor. Receptorul nano este atat de mic incat ramane in portul USB, fara grija de a se pierde sau rupe. Este compatibil cu sistemele de operare Windows si Mac. Durata de viata a bateriei – 1 an

 

Multifunctional color inkjet Brother

Sursa Emag Multifunctional color inkjet Brother DCP-T510, Wireless, A4 Descriere: Cu functii de imprimare, scanare si copiere si conexiune wireless, DCP-T510W este echipamentul ideal pentru a va ajuta sa indepliniti orice sarcini de imprimare acasa sau la birou. Puteti economisi bani datorita sistemului de alimentare cu tancuri de cerneala ce permit imprimarea de pana la 13000 de pagini cu negru, cu cele doua flacoane de cerneala initiale, si 5000 de pagini color, reducand astfel costul de utilizare.

Program #StămAcasă de completat
Orar model descarcă download

Orar model

Sursa: www.SapteAniDeAcasa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.