Parteneri

Secțiunea Parteneri va conține brand-uri ale căror produse le folosim și care cred că sunt relevante pentru zona de parenting și educație copiii, precum și brand-uri care fac viața părinților și a copiilor un pic mai frumoasă, mai sănătoasă sau mai ușoară.

 

www.arbomedia.ro
ARBOmedia este regia de vânzări care oferă partenerilor săi servicii externalizate pentru a-și crește vânzările de publicitate către clienții naționali și agențiile de media. ARBOmedia reprezintă în prezent cea mai vastă rețea de media diversificată din România: internet, radio, televiziune, presă scrisă și afișaj (outdoor).
Cu o rețea care cuprinde peste 50 de website-uri, peste 40 de bloggeri și influenceri, peste 80 de stații locale de radio, peste 40 de canale locale de televiziune, peste 40 de titluri locale de presă scrisă și o rețea de peste 600 de panouri de afișaj, ARBOmedia se poziționează ca un agregator, un “one stop shop” în care se realizează toate serviciile pe care clienții și agențiile le solicită în derularea campaniilor de marketing.

 

Liliana Arnaut - Minunății de luat acasă
http://arnautliliana.com/
Magazin de cadouri deosebite ce folosesc ilustrațiile colorate marca „Liliana Arnaut”: mesajele motivaționale, cuvintele pozitive și citatele inspiraționale.